Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2009.07.04

Botrány ! Obama elnök meghirdette a meleg büszkeség hónapjátBarack Obama amerikai elnök június 1-jén a meleg büszkeség hónapjává nyilvánította 2009 júniusát.
„A hónap folyamán kinyilvánítjuk elkötelezettségünket a homoszexuálisok és transzszexuálisok törvény előtti egyenlősége mellett" – fogalmazott az elnök, majd hozzátette: büszke arra, hogy ő az első elnök, aki hivatali ideje első 100 napja alatt „nyíltan homoszexuális jelölteket" nevezett ki a szenátus által jóváhagyott pozíciókba – írja a CNA.

Barack Obama megerősítette: támogatja a gyűlölettörvények és az antidiszkriminációs törvények szigorítását, a homoszexuálisok összefogását és örökbefogadási joguk elismertetését, továbbá csatlakozik az ENSZ törekvéseihez, hogy „világszerte dekriminalizálják a homoszexualitást". „Ha nem teljesül az egyenlőség ígérete, az minden amerikait érint. Ha közösen teszünk a nemzetünk alapját képező elvekért, az minden amerikainak javára szolgál. Egyenlő jogokat kell kapnia mindenkinek, szexuális irányultságtól és gender-identitástól függetlenül" – mondta az elnök.


Kép

Obama elnök köztudottan nagy támogatottságott élvezett elnöki kampányútjai során a meleglobbitól, akik most számon kérik a nekik tett ígéreteket - közös érdek?

 

 

____________________________________________________


A homoszexuális lobbi hatalmas vereséget szenvedett 2008.november 4-én, amikor Floridában, Arizonában és Kaliforniában népszavazás fogadta el azt az alkotmánymódosítást, amely szerint házasság kizárólag egy férfi és egy nő között jöhet létre.

Kaliforniában a többség már a 2000-ben tartott referendumon is a természetes házasság mellett foglalt állást, ám a Legfelső Bíróság érvénytelenítette a döntést.
Az azóta eltelt 8 év folyamán mintegy 18 000 homoszexuális pár kötött „házasságot". Ezeket a november 4-i szavazás eredménye nyomán várhatóan érvényteleníteni fogják.

A harc azonban folytatódik. Connecticutban november 12-től törvényessé vált az azonosneműek házasságkötése. Így jelenleg két szövetségi államban, Connecticutban és Massachusettsben köthetnek érvényes „házasságot" a homoszexuálisok.
Massachusettsben akkor lépett életbe ez a szabályozás, amikor 2003-ban a törvényszék alkotmányellenesnek minősítette az azonosneműek házasságkötésének tilalmát. Noha ez a határozat valójában sohasem emelkedett törvényerőre, a szövetségi állam polgárai kénytelenek együtt élni egy olyan helyzettel, amelynek következményei jóval túlmutatnak a ferde hajlamú felnőttek kapcsolatain.

A törvényszéki határozat létrejötte óta az aktív homoszexualitás „legálisnak" és „normálisnak" számít Massachusettsben. Elfogadottá váltak a homoszexuálisok utcai felvonulásai, amelyeken immár politikusok is gyakran megjelennek. A televízióban és az újságokban egyre gyakoribbak a homoszexuális „házaspárokkal" kapcsolatos hírek, interjúk, amelyekben életformájukat a természetes házasság egyenrangú alternatívájaként tüntetik fel. Az azonosnemű párok gyermekeket fogadhatnak örökbe, sőt 2006-ban a szövetségi állam egy homoszexuális férfi párt tüntetett ki „Az év szülői" kitüntetéssel. A legdöbbenetesebb azonban a gyermekekre zúduló homoszexuális propaganda.
Általános iskolai tanítók és tanítónők nem egy esetben tanítványaik jelenlétében ünneplik azonosnemű partnerükkel történő „házasságkötésüket".

  Kép   Ezek a hat éves gyermekek rózsaszirmot szórtak leszbikus tanítónőjük "esküvőjén"... No comment.


Nemcsak az iskolai könyvtárakban, de már az óvodák polcain is megjelentek a homoszexualitást normális viselkedésként bemutató kiadványok.                                                                      
                                                                                               
                                                                                                      
Kép                                                                                                   
                                          Ez a könyv azt mutatja be, hogy az a család, ahol homoszexuális pár neveli a gyermekeket, éppen olyan, mint a többi család (a jobb felső kis képen két nő a „szülőpár"). A Király és király című könyvben, amelyet egy állami általános iskolában osztottak ki a gyermekeknek, a királyfi egy másik királyfival köt házasságot.

A szülők beperelték az iskolát, amiért előzetes értesítés és szülői beleegyezés nélkül ilyen tartalmú könyvet adtak a gyermekük kezébe. A szövetségi bíróság azzal az indoklással utasította el a keresetet, hogy mivel Massachusetts államban legális az azonosneműek házassága, az iskolának kötelessége, hogy a homoszexuális kapcsolatokat normális viselkedésként állítsa a gyermekek elé, és erről nem köteles a szülőket értesíteni. Az iskolákban az „intolerancia" elleni küzdelem jegyében rendszeresen tartanak ún. „melegek napját". Az aktív homoszexualitás ellen szólni gyűlöletbeszéd, s az iskolák egyik legfőbb célkitűzése a homofóbia elleni küzdelem.

________________________________________________________________________

"Így mivel langyos vagy, és sem forró, sem pedig hideg: kiköplek a számból."

                    (Jelenések könyve 3,16.)