Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2019.12.21

Megszűnt a katolikus pedofil papok további pápai pátyolgatása

 

 

pp.png

Miután októberben lezárták Vatikánban a pénzügyi összefonódásokról szóló aktákat, amelyek letartóztatásokkal is fenyegettek némely magas rangú vallási képviselőt méregdrága luxusingatlanok vásárlásai miatt,
Ferenc pápa úgy döntött, hogy „szerződteti” az olasz maffiaperek egyik sikeres ügyészét és kinevezte őt a Vatikáni Bíróság vezetőjévé.
Bejelentette, hogy hatalmas változtatásokat hajt végre a római katolikus egyház gyermekekkel szembeni szexuális zaklatási ügyeivel kapcsolatban, s egy lazának tűnő kézmozdulattal

eltörölte a pedofil papokat védő pápai titoktartási szabályt.

Magát az ügyaktát nem hozzák nyilvánosságra ezután sem, ám a hatóságokkal szemben a kiadatási kérelmeket ezentúl nem fogják megtagadni.
Megszűnnek tehát a bepállott, perverz titkok, s a világ számára láthatóvá válik MINDEN szemét, amit az eddigi állam-az-államban módszerrel a szőnyeg alá söpörtek a veres reverendás bűnözők.

ppp.jpg

A pápai titoktartás többé nem jelent mentsvárat az egyházi tisztviselők számára, az információk szabadon fognak áramlani. Fellibben a szoknyájuk is, s szörnyű titkuk is.

Talán majd felülbírálják egyszer a cölibátussal kapcsolatos irgalmatlan előírásaikat, amely a „szaporodjatok és sokasodjatok, töltsétek be a Földet” Isteni parancs megcsúfolása egyben.

imagp.jpg

 

______________________________________________________________________________

 

 

 

 

Isten az embert uralkodásra teremtette, ám nem kényszeríti erre. Meg kell azonban tanulnunk - s ez kemény lecke mindnyájunknak -, hogy

URALKODNI JÓ.

Uralkodni elsősorban önmagunkon kell teljes sikerrel. Meg kell tanulnunk, hogy ne az emberi gondolataink vagy bevett szokásaink, pláne ne az ösztöneink irányítsanak minket, hanem az Isten Igéjével összhangba hozott lelkiismeretünk.
Uralkodni azt is jelenti, hogy gondoskodni, szeretve szolgálni. Nem érdekből, nem pénzért, hanem engedelmes szívvel, elhívástudattal, szeretetből.
Az az ember, aki saját indulatai és elképzelései elé Isten Igéjét előtérbe helyezve él, az ÉL csak igazán: az ilyen embernek nem okoz gondot a világi versengés, mert nem érdekli. Nem bántja meg a sértő szó, mert könnyedén elviseli. Nem kívánja más ember áldásait, mert jóllakott Isten Szent Szellemének jelenlétével, s megelégedett a lelke saját áldott életével.


Hálás tud lenni.

Isten pedig senkit senkit nem hagy cserben. Ő ugyan a hatalmas Teremtő, ám ott van a megtört szívűekkel is.

Ő az egyetlen jó.

Ő URALKODIK igazán és valóságosan.
S Ő nem vallás, hanem égető, izzó Szeretet, Aki képes minden embert megszabadítani a bűn zsarnoki fogságából, mert meg van írva: aki az Ő Nevét segítségül hívja, megszabadul.
Az Ő Neve pedig:

Messiás Jézus / Szabadító Krisztus

Ezért született erre a földi bűntanyára, ahol élünk. Értünk jött - és visszajön, ahogy megígérte. Még nincs lejátszva a nagy játszma, még van remény!
Ha szeretnéd te is Őt az életed Urává tenni, tudd meg: Ő szeret.

Szólítsd meg a Nevén, válaszolni fog.

 

A mappában található képek előnézete Isten, angyalok, emberek