Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2009.05.24

Időszerű-e a Biblia?

Azt mondja Isten Igéje, hogy az utolsó időkben úgy lesz, mint Noé idejében volt: az emberek adnak-vesznek, házasodnak, de semmit sem vesznek észre a prófétikus jelekből. Vajon miért? Mert idejüket lekötik az anyagi dolgok után való futkosással, személyes dolgokkal, programokkal, emberi mérték szerinti boldogságkereséssel.

Nemhogy a prófétai jelekre, de még az arra figyelmeztető prófétákra sem figyelnek, hanem kinevetik azokat, kigúnyolják, leköpik, nevetség tárgyává teszik - és végső esetben meg is ölik őket. Ugyanúgy, ahogy kétezer évvel ezelőtt Jézussal tették...

Legyártották maguknak a nekik megfelelő Krisztust, magukhoz igazítják és büszkén döngetik a mellüket miatta. Pedig Jézus megmondta előre, hogy sokan jönnek majd és azt mondják, hogy Ő a Krisztus... De miféle Krisztus az, aki nem szabadít meg a bűnöktől? Milyen Isten az, aki hagyja elveszni a teremtményeket? Ne higgyetek az ilyeneknek !

 

Jézus Krisztus tegnap és ma és mindörökké UGYANAZ .

Ma is szabadít, ma is szól. Vedd elő a Bibliádat és győződj meg magadtól! Szólítsd meg Őt, s Ő válaszolni fog ma neked.

 

             _________________________                      A föld pedig romlott vala Isten elõtt és megtelék a föld erõszakoskodással.

A föld azonban romlott volt Isten színe előtt, s a föld tele volt erőszakkal.

A föld pedig mind romlottabb lett az Isten előtt, és megtelt a föld erőszakossággal.

Aber die Erde war verderbt vor Gott und mit Frevel erfüllt.الارض ظلما. وفسدت الارض امام الله وامتلأت

חמס האלהים ותמלא הארץ ותשחת הארץ לפני

(1Móz.6,11.)
_______________________________________________


Sajnos összekeveredik a jobbról balra történő írásoknál a szavak sorrendje. Amit azonban mondani szeretnék, az a következő: a magyar erőszak, erőszakosság és erőszakoskodás szavak megfelelője a héberben (!!) így hangzik az adott igehelyen:                                                                
חמס = HAMASZ                                                                                           
S mindez Mózes első könyvében (!!!). Hát nem elgondolkodtató? Mondhatja-e valaki ezek után, hogy a Biblia nem időszerű? Nem bizony !                                                     

 http://www.youtube.com/watch?v=MNr-dHGgFw4